Wednesday, February 27, 2019

Kredit Tanpa Agunan BRI

Bank Rakyat Indonesia (BRI) minangka salah sawijining bank paling gedhe ing Indonesia. Awalipun, Bank Rakyat Indonesia (BRI) diadegaké ing Purwokerto, Jawa Tengah dening Raden Bei Aria Wirjaatmadja kanthi jeneng De Poerwokertosche Hulp en Spaarbank der Inlandsche Hoofden utawa "Bank Bantuan lan Simpanan Milik Pride Purwokerto" Indonesia (native). Lembaga iki ditetepake tanggal 16 Desember 1895 lan dadi ulang tahun BRI.

KTA BRI utawa Kredit BRIGuna minangka solusi kanggo sampeyan sing butuh awis tanpa agunan. Dana sing diduweni bisa digunakake kanggo mbantu tujuan produktif lan non-produktif, kayata: tuku barang sing bisa dipindhah / ora bisa didol, ndandani utawa ngowahi omah, biaya pendidikan anak, biaya kesehatan, biaya pernikahan lan liya-liyane.
    Keuntungan saka BRIGuna Kredit
  • Istilah kredit kalebu saka 1 nganti 15 taun kanthi tingkat kapentingan sing kompetitif.
  • Tlatah kredit antarané Rp 50 yuta nganti Rp. 1 milyar.
  • Biaya administrasi cilik.
  • Pelanggan pelamar uga kalebu ing asuransi jiwa

    Syarat Pengantar
  • Calon utang adalah warga negara Indonesia.
  • Umur min. 21 taun lan maksimal. 55 taun.
  • Pendapatan minimum Rp 3 juta / sasi.
  • Lokasi panggonan / panggonan kerja / bisnis / laku debitur ing kutha ngendi KC / KCP dumunung.
  • Kudu duwe akun ing BRI.

    Dokumen sing kudu disiapake
  1. Dokumen pribadi Calon pribadi:
    • Salinan kertu ID.
    • Salinan Kertu Keluarga.
    • Salinan NPWP.
    • Pas Photo 4x6.
  2. Document Income:
    • Salary Slip / Income Statement.
    • Keputusan janjian pisanan lan keputusan akhir (kanggo karyawan), utawa SK Pension.
    • Salinan Tabungan / Akun Saiki kanggo 3 wulan pungkasan.
    • Salinan laporan keuangan 2 taun kepungkur.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon